Elements Groundcontrol

Rayuela presenteert in samenwerking met Chivo: Elements Groundcontrol

 

Elements is een beweegsysteem geinspireerd op bewegingen van jager-verzamelaars.

Leren bewegen in de natuur betekent dat het leerproces afgedwongen wordt door de natuurlijke beperkingen van de omgeving. Wij hebben in de huidige tijd een groot deel van deze obstakels weggenomen en daarmee het natuurlijke leerproces omzeild. Wij hebben als mens echter een ontwerp en bewegen naar ons ontwerp draagt bij aan onze gezondheid. In Elements Groundcontrol hebben we dit ‘natuurlijk’ bewegen verpakt in een overzichtelijke oefeningenreeks met progressies en regressies, welke je vervolgens als een beweegpuzzel aan elkaar gaat linken. Een beweegsysteem welke niet gefocused is op hoe zwaar en hoeveel je kan, maar vooral aandacht heeft voor plezier in bewegen.

 

  • Wat kunnen we leren van de jager-verzamelaar op het gebied van bewegen?
  • Energie managen & lichaamsgevoel ontwikkelen
  • Het spel van mobiliteit en stabiliteit
  • Snelheid, evenwicht en lenigheid
  • Het belang van bewegen als speelvorm

 

Rayuela’s Elements Groundcontrol is een clinic van 90 minuten waarin je vooral zelf aan de slag gaat, perfect als je meer wil bewegen zonder gym, als afwisseling op je training, voor meer inspiratie en motivatie en om je lichaam in alle richtingen uit te dagen.

Voor meer theoretisch kader, opbouw en toepassingen is de 3 uur durende clinic Elements Ground Control bij Chivo beter geschikt.

Elements Ground Control maakt tevens onderdeel uit van de module Functioneel Bewegen van Chivo.

Meer info?

>>> Rayuela’s contactformulier