Wie is Rayuela?

Met één been in de stad, met één been in het gras. Opgegroeid op het platteland van de Achterhoek, levend in de technologische realiteit van de stad. Hinkelend van het ene been naar de andere, hinkelend van binnen naar buiten, hinkelend door de Nederlandse bossen naar hinkelend over buitenlandse velden en paden en het hinkelen werd hiken.

Met 15 jaar kennis en kunde als fitnesstrainer, gediplomeerd als hike & survivalinstructeur, werkend in een outdoor-winkel en actief betrokken bij Chivo, hét kenniscentrum voor vitaliteit & leefstijl, zit Rayuela’s rugzak ideaal gevuld voor jouw voorbereiding op je trektocht…Hiken begint hier!

 

 

Ontwikkel ook je buitendrift en en kom je laven aan de geuren en kleuren van buiten, de frisse wind door je hoofd en kracht van groen. Maak minihikes van 10 minuten of een hele dag en ontdek wat er buiten allemaal te beleven valt.
Klaar voor het echte werk? Rayuela begeleidt je meerdaagse hike in je voorbereidingsfase. Zo ga je fysiek fit, bestendig voor buiten en met een uitstekende uitrusting op pad!
Lees er meer over in Voettochtvoorbereiding

Over Rayuela

Rayuela is Spaans voor Hinkelspel, het is de titel van een evenzo fascinerend als experimenteel literair hoogstandje uit 1966 van de Argentijnse Julio Cortázar (1914–1984). De hoofdstukken van de 3 delen in het boek hoeven niet in chronologische volgorde gelezen te worden: volgens de regels van het spel moet met hoofdstuk 73 begonnen worden en als lezer hinkel je zo heen en weer, van achteren naar voren door het boek.

Rayuela Outdoor is daarmee niet alleen een knipoog naar het buitenspelen, maar ook naar de voorliefde voor verhalen, literatuur en boeken, beseffende dat ook het leven zelf een vorm van Kristeva’s intertekstualiteit behelst;  het leven anno nu loopt allang niet meer lineair.